Ondersteuning voor ePayments

• Vragen over uw transacties en de integratie van uw Ogone-account: support.ecom@ingenico.com
  • Administratieve vragen over uw Ogone-account: admin.ecom@ingenico.com
  • Voor vragen over Ingenico Full Service kan u mailen naar uw account manager

• Tel: +32 (0)2 286 96 11
  • Voor vragen over uw transacties en de integratie van uw Ogone-account: maandag-vrijdag 8u30-18u
  • Voor administratieve vragen over uw Ogone-account en vragen over onze Collect-services: maandag-vrijdag 9u-17u

Uw keuze over cookies op deze website

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op deze website te verbeteren. Sommige cookies hebben uw gebruikersvoorkeuren (taal, plaats, persoonlijke voorkeur) onthouden, andere verzamelen informatie voor de statistieken. U kunt alle cookies accepteren door te klikken op de knop Accepteren" of ze instellen door te klikken op "Voorkeuren instellen".

Accepteren Voorkeuren instellen