Uw Peak Sales social media toolkit

Concurreer met grotere spelers. Jaag uw omzet de hoogte in.
Allemaal met de hulp van onze nieuwe sociale media toolkit
en piekverkoopperioden kalender.
Loop voor op de seizoenspiek en download de kit nog vandaag.

Download de kalender       Download de toolkit      

Een goede planning is de sleutel tot succes

Kunt u wat hulp gebruiken om het maximum uit de koopjesdagen te halen? Stel uw bedrijf tijdens die dagen dan open voor nieuwe markten. In onze koopjeskalender vindt u alle koopjesdagen van verschillende landen terug. Ontdek wat u precies moet doen om de grotere handelaars te verslaan up hun eigen terrein! Download vandaag nog uw koopjeskalender en plan uw e-commerce succes. 

Download de kalender

Uw Peak Sales social media toolkit

Bereik piekverkopen tijdens de jaarlijkse wereldwijde
koopgolf.

Nu de feestdagen naderen, is het tijd om na te denken over uw eCommerce-strategie voor sociale media en hoe u verkopen kunt stimuleren.

Hoe maximaliseert u uw omzet tijdens deze piekverkoopperiode? Hoe gaat u het opnemen tegen de grotere spelers?

Maar het belangrijkste …

Hoe kunt u ervoor zorgen dat je vertoningen, betrokkenheid EN conversies genereert?

We hebben het allemaal voorzien in onze social media toolkit.

Download de toolkit

Ga wereldwijd als onderdeel van je Black Friday-strategie

Om de klanten te vinden die de voorkeur geven aan kleine en middelgrote ondernemingen tijdens piekverkoopdagen, moeten retailers wereldwijd denken. Aankopen van over de grens stegen aanzienlijk in 2016 en 2017, en in een toenemend digitaal landschap zal dat cijfer alleen maar verder de hoogte in gaan.

Met dit in het achterhoofd is het cruciaal om een betalingsprovider te hebben niet alleen voor veilige grensoverschrijdende conversies zorgt, maar ook de verschillende betaalmethoden, valuta's en de bescherming biedt die klanten vragen, waar ze ook zijn en welk apparaat ze ook kiezen om te winkelen.

Download de kalender

Tijdens de feestdagen geven online shoppers de voorrang aan KMO’s

Denkt u dat de aanwezigheid van wereldwijde retailreuzen zoals Amazon betekent dat er geen kansen zijn voor kleine tot middelgrote bedrijven? Uit de cijfers blijkt van niet! Terwijl internationale giganten het grootste aandeel claimen, verkiest een kwart van de online shoppers op de belangrijkste Europese markten om te winkelen bij kleinere, gespecialiseerde retailers.

Waarom? Waar de grote spelers grote kortingen kunnen geven, zorgt de flexibiliteit van kleine verkopers ervoor dat ze meer gerichte of unieke producten kunnen aanbieden die opvallen tussen de goedkope witte ruis van de eindejaarsperiode.

Deze trend zien we in heel Europa. Ontdek hier welke markten de grootste kansen bieden.

Begin met plannen

Solden in januari: geen kortingen op langer durende en op maat gemaakte promoties

De marketingmarketingstrategie van KMO’s in januari moet zich niet alleen richten op zware kortingen. Het gaat niet immers niet alleen om prijsdalingen. Er is immers een groeiende scepsis bij consumenten over de echtheid van dat soort kortingen.

Een prijsstrategie enkel gericht op kortingen is dus niet genoeg. Klanten hebben een duidelijke voorkeur voor aanbiedingen met toegevoegde waarde en incentives op lange termijn. Dit biedt enorme kansen voor het KMO’s.

Ontdek hier meer inzichten om uw toekomstige strategieën vorm te geven.

Download de kalender

Valentijnsdag: toon uw klanten liefde...met een efficiënt retourproces

Omdat veel kortingen maar voor een korte duur aangeboden worden, leidt dit tot ‘FOMO’ (angst om het te missen) bij veel kopers, die dan producten te kopen die ze niet echt willen of nodig hebben. Hierdoor worden in piekperiodes een hoog aantal transacties gerealiseerd, maar ze resulteren helaas ook in hoge retourvolumes.

Daarom is belangrijk om de capaciteit van uw klantenservice uit te breiden en ervoor te zorgen dat u het retourvolume kan verwerken, vooral omdat sommige van deze producten, zoals Valentiijns-cadeaus een efficiënte verwerking vereisen.

Leer in ons e-boek meer over de toename van retouren en hoe ermee om te gaan.

Begin met plannen

Bekijk: Hoe u zich voorbereidt op piekverkoopperioden

Maak u klaar voor de piek, met Ingenico

Wilt u er zeker van zijn dat u op Black Friday en andere piekdagen in verkoop opvalt in de massa?

Download onze kalender en begin jouw voorbereiding en planning voor de komende piekverkoopmomenten.